Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lars Pirak är död.

En stor och färgstark konstnär, kulturbevarare och personlighet har gått ur tiden. Lars Pirak.
Jag hedrar minnet och glädjs idag åt att jag en gång haft glädjen att få möta honom i Jokkmokk och lyssna till hans aldrig sinande berättelser, under det han satt och snidade. 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 11:08



Bookmark and Share


    Nattviol
jag minns... från min barndom
hos min mormor
(i Norrbotten)
en bild på en fårad äldre
naturmänniska; same var
han nog...
som sades heta Anta Pirak
(eller något liknande)

månne släkt tro??
2008-10-07

  Rosmarin
men han måste ändå ha levt ett långt liv?

gillar hans färgglada bilder

och tror att jag träffat honom som hastigast också, jag har varit mycket i Jokkmokk
2008-10-07

  Michaela Dutius
En vacker minnesruna över en som du kom nära
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger