Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm an angel, bored like hell and you're a devil, meaning well...


Halvljus & Helskägg


det avancerar nu

sväller

bakgrundsbruset
den taggiga bubblan

tv
tidning
laptop

hinnan

pressar mot soffa
blir hennes hud

kryper

ingen druva i världen
kan vaddera, skydda nu


~


och nyckelknippa
tung på bord

så många rum att lämna

som att be om frakturer
men vägra brott

det spelar ingen roll
hon har full kontroll


~


ett podium så nära

en scen för liv

och bakom
rävsax för pärla

inga backstage-babes
ett fåtal autografer

så bit ihop

hur betyda nu?


~


hon vet
att han vet

att hon aldrig nånsin
räknat fingrar

och undrat
om alla finns kvar


~


och han stannar
ställer ner

packar upp
välter rum

när hon vågar

läsa orden högt
i badrumsspegel

andas

imma


~


du kräver
ett helt liv

för att komma
ur ditt eget

levande




Fri vers av Pah
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-07 13:58



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Gah, sista där, sista raderna, som en mental örfil, ikullkastad, stampad i fejset, och så braaa!
2008-12-13

  Elin Katten Lo VIP
Jävvlar i helvete. Så får man säga för farmor hör inte. Återigen, som alltid, alltid återigen. Du tar med en sådandära storm som man inte är beredd på. Jag vill ha meeeeeeeeera! Nu!

Agh. Jag kommer tillbaka. Måste klippa ner en dålig tagning.

Phu

Pha

Yeah.
2008-10-07

  Elin Katten Lo VIP
Jävvlar i helvete. Så får man säga för farmor hör inte. Återigen, som alltid, alltid återigen. Du tar med en sådandära storm som man inte är beredd på. Jag vill ha meeeeeeeeera! Nu!

Agh. Jag kommer tillbaka. Måste klippa ner en dålig tagning.

Phu

Pha

Yeah.
2008-10-07

    Melona
ojoj
detta var ju hur bra som helst måste jag säga!
irriterar mig på att jag för stunden har totalt hjärnsläpp och inte kan komma på vilken låt det är i ingressen...

du skriver bra
men jag skulle nog vilja minska lite på luftigheten, för det ger en mer homogen känsla, rörelse i texten

tack för din eminenta läsning!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah