Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en delikat illusion - plastpoesi

en söt smak av honung
har fastnat på tungan
överallt
och den har blockat mina ord

-------

i skuggan av citronen
ligger mina dikter
ihopskrynklade
dåliga
skräp

för många minnen från igår

-------

speciell fika är gröt
och idiot är du

-------

du njuter av ironi
och suck
blåa är vi alla




Fri vers av greajt
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 18:41



Bookmark and Share


    Seud P Myno
"i skuggan av citronen"

Oj! Sommar i bersån, doften av saft och bullar på vitt trägårdsbord, medelålders damer i tunna klänningar....

Det var många associationer. Förstår att jag är helt ute.

Fin rad!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt