Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling


2 kvinnor pratar
Den ena beklagar sej över hur lite hennes man gör
Den andra svarar att den man hon har, förvandlas till Jesus
Varje kväll

Ja men det låter väl trevligt
Ja man vet att han finns, men man ser honom aldrig, när det ska göras nåt hemma, säger hon då.




Fri vers av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO