Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ja, man skall nog inte köpa allt rakt av inte, att tänka själv är en bra egenskap i alla sammanhang, hur vackra tankarna än är!


Vi skall sprida ljus över världen

 

Plocka ner det himmelska ljuset

låt det flöda genom ditt huvud

genom din kropp

landa i jorden under dig

 

Sug upp jordens röda ljus

under dina fötter

låt det blanda sig med

det vita

 

Låt sedan det blandade rosa ljuset

 

Kärlekens ljus, kärlekens kraft

 

färdas genom din kropp

från fötterna och uppåt

för att sedan flöda

ut över världen!

 

-Men, tänkte jag, kärlekens färg är ju röd?




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-07 21:23



Bookmark and Share


  RogerIvan
Vackra ord om vackra känslor
Tror inte det alltid funkar att blanda ihop känslor, med, tankar
Lita på känslan i ögonblicket
2008-10-12

  korpfjäder
Äh, om man är färgblind spelar det ingen roll. Och varför skulle det då spela någon roll om man inte är färgblind. Kärlek är kärlek även om den är spygrön. Tror jag.
2008-10-10

  Leif Furstedt
Vackert slut på det hela.
2008-10-09

  papessa
jo men när man är kär så ser man allt genom ett rosa skimmer...
2008-10-09

  noname_realmind
Är du alldeles säker på att kärlekens färg är röd? ;) Jag skulle gärna se att den är liksom intensivt purpurfärgad, aningens mot det cerisa hållet... ;))

Jodu... energier hit och energier dit... alla blir ju saliga på sin egen sanning, om man säger... så det är väl bara att köra sitt eget rejs antar jag, och alla blir nöjda och happy as can be... :-))
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP