Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ceremoni

 

på knä
                framför dig

med din hand mjukt vilande på min hjässa

strålar din kärlek genom mitt kronchakra

väver du virvlar av färger genom mig

målar bilden av Oss

 

min blick
                  framför dig

riktad mot mina öppna handflator

så stilla i stunden vilande i mitt knä

fångar jag in kaskaden av kärlek

som du låter skölja genom mitt väsen

 

min hand
                  framför dig

lyfter du med varma kärleksfulla fingrar

trär den gyllene ring av samhörighet

över mitt längtande finger

ger mig tillåtelse att möta din blick

 

genom strålande ögon

låter jag så energin virvla tillbaka

in i dig

 

 

och mig
                 framför dig

reser du försiktigt upp 

 

till bilden av Oss

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-07 22:22



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh du skriver så bildrikt och känslosamt...gillar den här och slutet är liksom toppen! =)
2008-10-08

  Bjarne Nordbö
Får verkligen bild av dina ord. Andas kärleksfull tillit. God läsning.
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol