Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens efterrätt

Lusten
Kärlekens efterrätt
Den där oöverträffade lust
Som bara ”väller in i ens sinne”
Som en tjocka närmar sej så har man inget skydd
Om man ens
Skulle vilja

Kärleken kommer över
Tar över allt
Du hamnar i den tjocka som tät dimma är
Vet inget
Tappar referenserna
Men vad gör det?

Varför ha referenser
När man kan släppa loss allt
I lustdimmans vilda njutningar
Njutningens efterbörd
Efterspel
Varsamma händer och läppar
Som säger mer än upphetsningen innan

I den uppsprickande dimman som är kvar
Brukar man leta kläder och annat
Som man inte har en aning om
Vart de försvann
I upphetsningens ögon blick
Men, vad fasen spelar det för roll




Fri vers av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 00:07



Bookmark and Share


    Bizarrpoeten
Bra och tjusigt diktat om ett tillstånd man alltför sällan numera upplever.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO