Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön faller tidigt över Kilimanjaro

 

Det går en ängel i mina spår

När endast en sten med mitt namn finns kvar

Där stenen är det enda som bevisat min existens

Snön faller tidigt i år




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 430 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-15 22:22



Bookmark and Share


  tripto nin
är det seriöst?
2009-08-19

    Nicklas VIP
Kul att se dig ligga på första sidan.
Du om någon förtjänar det!

Grattis!
2009-08-19

  Svante
Denna text ger mig en glimt om det som jag ofta tänker på; att allt är i det långa loppet tillfälligt och förgängligt.
2008-10-19

    Skrivarn
Tänk att några få poesirader kan va så vackra:)
2008-10-15

  Svartsilver
Verkligen underbart vackert skrivet!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel