Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färskvara


Hej

Du

ja, just du!

Ditt liv är en färskvara

Och du vet inte ”bäst före datum”

Du vet inte heller, ”kasserat datum”


Men ett vet både du och jag

Lever du inte, så går tiden ut

I alla fall

Så ”passa på”




Fri vers av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-08 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO