Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karta över en tisdag


jag försöker




rummet blåser ut genom fönstret
huset viks ihop och faller bort


kroppen har nästan växt klart nu
hela jag doftar natt


du tror mig inte men
det är därför alla kyrkogårdar är tomma








Fri vers av Mögelhud
Läst 482 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-07 23:28



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Surrealismen är inte död
den både finns och behövs.
Den här var klockren.
2017-02-23

  lodjuret/seglare VIP
roligt med texter som denna
sprungen ur fantasifull penna
den rör upp damm i pallet
hejdar just förfallet
i hjärnans vindlande ränna
2008-12-10

  SvartaRegndroppar
Jag tycker inte du skrivit så väldigt målande men ändå så fick jag extremt tydliga bilder, det var häftigt!

Jag har läst några andra saker du skrivit också och måste säga att jag gillar ditt skrivande. Det känns väldigt oskyldigt och mörkblått på något sätt; väldigt ohöljt. Snyggt!
2008-10-23

    Brus
Mmm "Hela jag doftar natt"
Fint!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud