Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något stannade kvar i ord

vet ej hur ljuset seglar

vet ej hur kamp ter sig

utan bara är där

ser gråt i stjärnglas

under kvällens tysta väggar

en dröm seglade förbi

förlorade lyckan

dog långt under dis

en dimma av sorg

vet ej hur hjärtat föll

men de föll ovetandes nära

ditt sätt att älska

 




Övriga genrer av Lindizz
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz