Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BETAL(K)ANAL


Nu ska fotbollen in i ännu en betalkanal

Fattar inte folk att om ingen betalar

Så slipper vi, betalkanaler…

Och får fotbollen i fria reklamkanaler istället…


BOJKOTTA BETALKANALERNA!!!!!




Fri vers av LassO
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 20:46



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Bra rutet!
2008-10-09

  mb74
hahahaha så sant skrivet som sagt,HELT rätt har du.
2008-10-08

  Cizzi
ja dom är verkligen inget att ha men jag betlarar gärna om jag slipper den jävla skit reklamen om schampo och bjöjor, inkontinensbindor och dessa evigt nya bilmodeller som alla ser likadana ut och som alla säger är den bästa bilen. jag blir galen!!!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO