Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi

 

vad är vi för människor?
så mycket smärta
så mycken oförlöst kärlekslängtan
som vi sänder ut i rymden
vi skapar av vår ensamhet dikter
under svår vånda

en dag kommer någon att finna vad vi gjort
förundras och säga:
- det är vackert!

vi är inte här då
vi har gått för att följa vår längtan
kvar av oss återstår

endast
poesi 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-08 00:24



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Låten inte sorgen få överhanden
2008-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Vi är med andra ord inte mycket hjälpta av det vi själva har åstadkommit.
2008-10-08

    ej medlem längre
Sanna ord och otroligt vackra, tusen tackkkkkkkkkkkkk!
2008-10-08

  Eaglemountains VIP
Och det arvet som vi lämnar efter oss skapar kanske glädje då, liksom vi själva många gånger gläds, när vi läser poesi, från gamla tider.....
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger