Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riskfritt, eller inte


DET är riskfritt att hata utlänningar
Hos KKK
Det är riskfritt att vifta med händerna
Hos livets ord
Det är riskfritt att vara tyst
På biblioteket
Det är riskfritt att hålla på Brynäs
I Gavlerinken
Det är riskfritt att va dum
I riksdagen

Men

Det är inte riskfritt att gilla integration
Hos KKK
Det är inte riskfritt att ha satansymboler
Hos livetsord
Det är inte riskfritt att sjunga eller tralla
På biblioteket
Det är inte riskfritt att hålla på motståndarlaget
I Gavlerinken
Det är inte riskfritt att komma med intelligenta förslag
I riksdagen….




Fri vers av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-08 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO