Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets smärta



Låt det bara göra ont
och låt det skrika ut,
och låt bli att bekämpa det,
men bara glöm det, ignorera det,
för det betyder ingenting,
all denna plåga i det många gånger brustna hjärtat,
alla dessa hjärtesår som aldrig kan bli helade,
allt det som ruinerade ditt liv,
de orättvisa övergreppen och förlusterna
som aldrig kan bli gottgjorda och reparerade,
som svärtade och mörkade ditt liv för alltid,
det är bara ytlighet och stoft;
och vem som än hur ofta sviker dig
och vill förgöra eller mörda dig,
så finns det alltid någon kvar
för dig att älska
och som kanske rentav väntar just på dig.






Fri vers av Aurelio
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-08 10:40



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...åh....ett koncentrat av mörker och tårar....
...som slutar i så mycket hopp och värme...liv..
såå fint skrivet...
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio