Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stämmer inte, bygg om svaret och få fram mig

Ett annat värde
för egot
nu när jag gått sönder
märkligt
att studera sig själv
i bitar
och se
den kanske inte så besvarade kärleken
formas om
till en lek
från den andra
det helt utan att veta
eller se
sanningen
för dessa tårar
som tatuerar mina kinder
boken
om dig
så skriven
dock oavslutad
egentligen
dock tejpar jag ihop mina vingar
och söker min väg
fintar ut mig
från Stockholm
ensam
rädd
trasig
och ändå så full av ork
för någonstans finns du
som skriker
som jag
i en ensamhet
som får mig att sopa bort mina spår
det är tårar som gör
att man renas djupare
vet du som jag
att från och med just nu
är det den rätta stunden
att våga




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-10-08 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira