Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snubblade och föll för dig

Bara jag
inte så mycket för världen
men garanterad kärlek
för dig
även nu
när du tvingat mig att sluta sjunga
lovsånger
om dig
för du byggde upp
en värld
lämnade mig utanför
sådant som du garanterade
och nu har jag
tagit mitt jag
och gett det rum det behövde
för att älska dig
ifred
alltid allting för dig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 14:33



Bookmark and Share


  aol
så vackert blev så berörd så fin poesi läs min dikt kär om ett komliment till din egen så fina
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira