Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör mig

Balanserar
med brutna vingar
och hatar
varje del av mig
tar itu med fel frågor
för jag orkar bara inte
le
skriker världen
och mina fingrar klamrar sig fast vid pennan
men alla orden
är redan sagda
av mig
till dig
och jag försvinner
lite till
och jag undrar
om du hörde vad jag sa
de andetag
som jag fick vara trygg
hos dig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 16:55



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Fåfängliga försök
få den uppmärksamhet
du önskar,
behöver.
Ställs frågorna åt rätt håll?
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira