Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av vargdebatten.


Inbördeskrig


inbördeskrig under uppsegling
- för eller emot?
plötsligt är jag "varg i veum"
gamla vänner tar avstånd
eller visar öppen fientlighet

så lätt går det
att utså hat och splittring
även i den fredligaste av byar
vi har något att lära av det
för framtida fredsbevarande

om vi nu någonsin
lär någonting?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-08 17:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det enda vi lär av historien är att vi inte lär av den. Men den som inte lär av den är dömd att återupprepa den.
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger