Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finans svin

Idioterna har skapat världs kris
Tagit ut sina bonusar
och levt högt i det blå

Arbetarna får ta smällen
lever på marginalen
förlorar sina jobb



ner med kapitalismen




Fri vers av Neal
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-08 19:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ned med frimurarna som styr bakom kulisserna.
Och kapitalismen kan man aldrig rösta bort.
Oavsett om sossarna sitter vid makten så är kapitalismen ändå konsoliderad. Cementerad i rött med en pseudosocialistisk legitimitet. Liberiaflagg.
2008-10-08

  Eaglemountains VIP
APPLÅDERAR IGEN!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal