Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ensam semesterdikt


Om jag blundar



Om jag blundar
finns det stunder
då jag tror
att du är här,
då jag ännu kan höra
dina andetag här intill,
känna vinddraget
från dina rörelser.

Om jag blundar
kan jag fortfarande
känna lyckan.




Fri vers av Anna H
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-08-03 14:43



Bookmark and Share


  Jojo
Vackert och sorgset. Tur att man kan blunda och bevara lite innan man kan släppa taget helt...
2005-08-04

    Bodil Sandberg
En enkel och sorgsen dikt om smärta - lättläst och poetisk
2005-08-03

  Markattan
Ord fulla av smärta, längtan och saknad. Väl förmedlad känsla i fin dikt.
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H