Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
re-run, från morcheeba-tid. därför att den är älskling.


Silver


denna stjärnsång

den ivriga tystnaden
mellan mage och måne

om nätter i Tanzania


den vattenkammade katten
och smältande glaciärer


och så frågorna

elfenben
och
havssalt


en epilog i silver


nu brinner alla skålar





Fri vers av Pah
Läst 774 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-08 20:56



Bookmark and Share


  Svartsilver
Ja denna förtjänar en guldstjärna. Den är ljuvlig en sång i sig.
2010-02-24

    Melona
den är fin den här,
särskilt att läsa högt!
2009-07-09

  lyckeli
att förälska sig i...
....ja, bara så....


såsom tanzanias natt.....
2009-03-16

  Svartsilver
Underbar text.
2008-12-20

  Vildaste
extremt duktig!!!
APPLÅDER/vilda
2008-11-27

    ej medlem längre
Poesi av högsta klass, det är
bara för mig att lyfta på hatten,
detta är en text jag vill läsa om
flera flera gånger
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah