Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så tomt *

Det är så tomt i mitt huvud
eller nej, det är tvärt om
Det surrar av tankar
bekymmer och funderingar
men inget som kan skrivas

Jag önskar jag kunde formulera
det jag upplever med dig
måla en tavla av ord
något som berör dig
djup in i hjärteroten

Jag ville med mina rader
beskriva min kärlek
min längtan efter dig
känna din kropp
nära tätt intill

Jag ville förklara
hur du, just du
får mig att släppa
kontrollen och måsten
bara ger och tar

Det är så tomt vid min sida
varje minut är en evighet
Att känna din hud mot min
dina läppar söker mina
blir varje minut en salighet




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 453 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-08 22:36



Bookmark and Share


  miss angelique
Tycker du kunde formulera dig ganska bra här.
2008-11-05

  micke marin
jamen jösses.. så är det ju.
2008-10-21

  friheten
Så vacker skriven!
2008-10-20

  Erik L
Väl beskrivet har du gett ord åt denna tomhetskänsla som känns igen. Jag tackar för läsningen!
2008-10-18

  Eva Langrath VIP
Vackert om längtan

Eva
2008-10-09

  Michaela Dutius
När det är överfullt i huvudet kan det paradoxalt nog kännas helt tomt
2008-10-09

    Maria Malm
Lycka och längtan efter närhet stund, då kan tankarna snurra rätt bra.
2008-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text, som andas
lycka och längtan
fullt ut, och så vacker!
*****************
2008-10-08

  anits VIP
En vacker längtan, kärlekslängtan
2008-10-08

  KristinaE
... när det surrar av olösta val...
2008-10-08

  KristinaE
.. vacker, längtande och just så 'huvudet är så tomt att det surrar av olästa val' - tomhet kan vara så konstig när närvaron är bortom!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson