Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gifta sej utan toner


Vi tänkte gifta oss, sa han
Prästen frågade:
”vill ni ha musik”
Om de kostar nåt, svarade brudgummen
Så kan vi inte för jag har inte råd….

Så ”vi gifte oss utan musik"

"Men kärleken var äkta”

Berättade han vidare




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 19:15



Bookmark and Share


  Epione VIP
Musiken hade de i huvudet..
Den äkta kärleken behöver ingen musik..:)
2008-10-10

  anits VIP
Så tråkigt gifta sig utan musik,
men dom blev gifta och kärleken
äkta, men ändå, snopet skulle
det nog kännas
2008-10-09

  LassO
ja det var ju inte självvalt, de hade inga pengar helt enkelt och prästen begärde extrapengar för musik.... "men kärleken var äkta"
2008-10-09

  Eaglemountains VIP
Ingen musik! Det lät trist, den är ju en del av alltet i en vigsel......har aldrig förr hört någon som skippat musiken.....
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO