Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista drinken


Den sista drinken
Fick henne att tappa konsepterna
Att allt försvann av normalt beteende
Hon vaknade dagen efter
Och var verkligen, dagen efter

Helt utan kläder med mer eller mindre
Av och påklädda killar, runt om
I rummet
Samt någon tjej till
I liknande tillstånd

Den sista drinken gjorde
Att hon inte visste vad, hon gjorde
Och spyorna som kom
Var mer själens oro och illamående
Än kroppens

Vad… hade hänt, egentligen?
Efter
Den sista drinken?




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 00:29



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Rohypnol i drinken antagligen
2008-10-12

    ej medlem längre
Tankeställare minsann....
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO