Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina mardrömmar

 

till  och med
mina mardrömmar har åldrats
länge sedan flickors fantasier
avspeglades i deras ansikten 
nu är de existentiellt fårade
djuriska
ja ganska motbjudande
men de bevisar åtminstone en sak:
att jag sover djupt!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 02:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag upplever mina värsta mardrömmar i vaket tillstånd.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger