Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

 

Äntligen hemma
blir sittande i köket
lyssnar till tystnad

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 06:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För varje rad i texten känns det som att man går ner lite i varv - och det passar ju perfekt med temat!
2008-10-09

  Fuyoh
Åh, den här gillar jag massor...
Precis som du beskriver brukar jag också göra!
/magnus
2008-10-09

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om sista raden!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H