Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fortsättning på Inbördeskrig.


Klyvnad

 

ta ställning i sakfrågan
ja
politik ger sällsamma sängkamrater
så gör alla infekterade
känsloladdade frågor

om jag vill stå för en åsikt
men inte krypa under täcket
med alla som tycker som jag
om jag vill behålla mina vänner
trots att vi tycker olika
och om jag tycker rätt illa om
några som tycker som jag

då blir jag ensam utanför

det är så krig möjliggörs
med rädslan för the frontier
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 07:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag struntar fullständigt i om jag förlorar vänner. Vänskap på sanningens bekostnad är inget att ha.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger