Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad pirrigt idag ska jag möta min högsta chef

Är alldeles skakis vid mötet
av min högsta chef han
råkar vara en biskop

Det att jag jobbar med
lokalvård inom kyrkan
så detta känns spännande
på samma gång

Det är tack vare kyrkan
jag kommit så lång väg
i mitt självförtroende

Även fast jag bara är
en vanlig städerska
så tillhör jag gänget

Dom månar om mig
i alla lägen jag är inte
troende på något sätt

Men dessa människor
öppnar famnen för en
det får en att må bra
som människa

Jag stor trivss bland
denna personal så
biskopen är nog en vanlig
och trevlig människa han
också men spännade ska
det bli

Känner mig hedrad att
fått blivit inbjuden till
denna stund det är
nytt i mitt liv att vara
värd något för någon




Fri vers av Ann-christin
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 09:39



Bookmark and Share


  Maria T
Det gick säkert bra.
Jag tror det var högtidligt
2008-10-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Ann-Christin!

Det kommer att bli väldigt bra! Tycker vännen Fredrik
2008-10-09

  Gunilla VIP
Balsam för själen
att äntligen få tillhöra
en gemenskap
att räknas med
att bli respekterad!
Lycka till!
2008-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar inte biskopar och kyrkor, men önskar dig av hjärtat lycka till.
2008-10-09

  anits VIP
Underbart för dig,du får vara med
i gemenskapen. Lycka till inför mötet
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin