Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning...


Jag befriar mig från spindelväven

 

befriar mig trotsigt från spindelväven
och går ut i regnet
det får regna hårt
jag vill bli renad

allt jag äger är min självrespekt
jag står för vem jag är
som jag stått ensam när det krävts
som alltid

jag går för mig själv
och vill ingen annan ont
men jag böjer inte nacken
jag vänder ansiktet mot regnet
och är fri




  




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-10-09 10:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skäms över mig själv och blir aldrig fri hur mycket det än regnar på mig.
Men jag förstår vad du menar.
Snyggt skrivet.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger