Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stolt stenblock

 

 

De skarpa kanterna i stenblocket

är spåren av det handfasta arbetet

ur sten har huggits grundstenar

det stolta stenblocket erbjuder nu en viloplats

som en mossbelagd och mjuk fåtölj lockar det mig att sitta upp

Utsikten är det röda torpet 21 meter därifrån




Fri vers av micke marin
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 12:29



Bookmark and Share


  livsdans
Cool energi!
2008-10-23

  korpfjäder
Så, tjugoen meter... har du till och med gått med måttstock?
Man anar att tillvaron på torpet lockar fram de mest fantastiska lustar och sidor! Kanske vässar tystnaden sinnena så att stenen plötsligt blev synlig?
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin