Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över okbenet

 

 

följer konturerna

i ditt ansikte


du sluter dina ögon


jag har din tillåtelse

att se på ditt ansikte


mina fingrar är lätta lätta

försiktigt är dom på upptäcksfärd

över okbenet

längs dina ögonbryn

känner kinden

din överläpp får besök, sen din underläpp


din hud är så lockande


nu tar jag bort fingrarna

håller handen strax ovanför

väntar



du andas


min näsa mot din

lägger min underläpp

mot dina läppar




Fri vers av micke marin
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-09 12:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Lek så kär
blir kärlek!
2008-10-10

  Lyckohäxan Enediel
Vilken mjuk stillsam bild du målar upp här...sinnligt närvarande och väldigt fint :)
2008-10-09

  Sofie Viktoria
Fin :)
2008-10-09

  korpfjäder
*bara ler med hela ansiktet*
2008-10-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är kärlek banne mig således när detta DÅ inträffar som du beskrivetr h ä r med ord och så
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin