Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Riddarjärden idag        


... under lugg

Under lugg

tittar knäckepilen ut

mot Riddarfjärdens gråheter och vågor

Muttrar något för sig själv

"Säg, är det tid snart

att tappa löven

och få vila ett tag?" 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 17:57



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Pilen beter sig som en grinig gammal gubbe. Du kan konsten att få till sköna och annorlunda naturskildringar!
2008-10-09

  vera gade VIP
känner liksom med vederbörande;-) en behaglig dikt om en behaglig kommande tid!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP