Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller egentligen "bankerna lever inte på marginalen, eller rättare sagt, de gör det, på våra marginalen mest". (och jag uppmanar naturligtvis ingen att göra som beskrivs, men skulle inte förvånas)


Inte på marginalen


BANKERNA sänker inte räntan
För att de blir billigare för dom att låna
Varför….
Blir man inte de minsta, förvånad…

Bra tider, banken tjänar pengar
Dåliga tider, banken tjänar pengar
Allt för att de ”pungslår” sina kunder

Hur man än vänder på det så är det vi
Fotfolket, som får betala…

Tänk om man skulle undersöka
HUR många självmord
Som bankbeteenden orsakar
Kanhända skulle en och annan bankdirektör
Knäppas

Och
Kanske, skulle de ligga närmast till att förtjäna det med
Jag menar, att långsamt klämma nån till döds
Borde egentligen vara, värre än ett snabbt sådant




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO