Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄST


Idag
Är jag bäst
Bäst av alla
En kanondag
Kunde allt
Kan allt

Speciellt på eftermiddan
Gjorde allt, som skulle göras
På några timmar
Hej påre, påle
Men inte lätt att vila nu
När man fullkomligt vibrerar
Av lycka
Och kunnande
Belåtenhet




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 21:23



Bookmark and Share


  Angeldust
Låter som en toppendag :-) kram Tinny eller BÄST dag kanske.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO