Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1962 (16 år)

Ungdomstext

Första pris i lokal poesitävling




Bortom allt det levande


Bortom alltings dödlighet
från begränsad plats och tid
i en andlös evighet
ljuvligt stilla, stum och blid

Bortom allt förstånd och vett
bortom nu och då och när
fins det ingen ännu sett
i en salig atmosfär

Dit min tanke irrar trött
dit min blick går trevande
Där min ande vilar nött
bortom allt det levande

 

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 22:28



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ljuvligt! Som en psalmtext!
2008-10-10

  anits VIP
Vacker poesi
2008-10-09

  Peter Matsa
Magisk
*applåd*
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)