Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många är de

Många letar irrande som bloss
efter meningen och orsaken
En gång fann jag den för länge sedan
nu minns jag inte var eller när

Ett fyrverkeri exploderade ovanför mitt huvud
Marken och himlen lystes upp som av glöd
Förvirrad kände jag sanningen inuti mig själv
Men det var som sagt länge sedan

I dag lever jag på minnet och hoppet
Kanske jag åter finner av en slump
platsen och tiden för detta skådespel
som gav mig de innersta sanningarna

©Miragen2007




Fri vers av bo.rackson
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson