Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hellre egen oröjd stig än en trampad av gamla svin. Därför ruta Noll, inte ett.. fastän..


Den

 

glider ur mina ord
flyter iväg emellan
svävar äntligen

fritt

nu tyst
nu ostyrd
nu egengående

evig

glider ur mina ord
sen dröm blev verklighet

poesin om Dig

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri