Verkligt Overkligt eller" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligt Overkligt eller


Verklighet!

 

Sockersöt lanserade du

Dina innersta drömmar

Egentligen fadda som

Sockervadd i ättikslag

 

In och utvända som det

Bråte som blivit liggande

På närmaste soptipp

Inpyrt i kladdighet av

Ketchuprött och krossat glas

 

Innehållslösa tomma inte ens

Råttorna besvärade sig med

Att tugga på omslagets

Prasslande lockelse   




Fri vers av madigan
Läst 764 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-10 08:12



Bookmark and Share


  papessa
så kan det vara i narcissisternas värld... inte ens råttorna..väldigt bra liknelser...
2008-10-16

  Havsbris
håller med de andra
poeter, vilka känslor
och språk du använda
för att skapa...

grattis för stjärnan,
så väl värd och förtjänt
;o)
2008-10-10

  Mats Henricson
Suveränt och metaforfyllt , "Ordgodis" för gourmeter ! Bokmärker !
2008-10-10

  Michaela Dutius
Suveränt beskriven inre tomhet och ytlighet!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan