Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå



Musiken som så praktfullt flödar i ditt hår
uppfyller mig med obotlig extas i all oändlighet,
men ringaste beröring därmed skulle krossa mig,
förvandla mig till en förintelse och jordbävning
med bara sargade ruiner kvar,
och ändå kan jag aldrig upphöra att längta
efter den förkrossande förintelsen
som skulle transformera mig i härlighet
från larvig larv till färggrann fjäril
med mer suveräna starka vingar än var örn,
– så skulle de åtminstone då kännas.
Omfamna och dränk mig djupt i dina vingar,
mitt livs ängel, och låt mig gå vilse i ditt hår
och drunkna däri hopplöst och evinnerligt förlorad,
och så skall jag dö fullkomligt nöjd
och njuta av vartenda ögonblick därav
som jag kunde förlänga dödlighetens åtrå
till en oupphörlig masochistisk salighet.





Fri vers av Aurelio
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-10 10:56



Bookmark and Share


  devilsangel
Härlig och vacker beskrivning av åtrå!
2008-10-20

  Aisha VIP
....åh...vilken underbart vackert text...
..så glödande...
..ruiner kan byggas upp på nytt...till nya...ännu mer praktfulla byggnader... :)
..bokmärker!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio