Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu närmar sig min resa till London

Det är nu bara två dagar
kvar tills jag bär av på
min flygresa till London

Det pirrar i maggropen
känner mig lite rädd
inför min första flygtur
någonsin

Men samtidigt väldigt
spännande att få skriva
om min upplevelse när
jag är tillbaks i vardagen
igen

Kommer nog ha mycket
att dela med mig av mina
res tankar när jag har
kommit tillbaks hem igen

Så nu ska jag packa väskan
klar växelkassan är fixad
och klar så nu jag snart till
mitt res mål når


Så nu är det bara att vänta
på att resdagen är här
längtar efter det för det
ska bli roligt att få se ett
annat land än bara sverige
så snart är jag på väg ut i
vida världen




Fri vers av Ann-christin
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 14:51



Bookmark and Share


  Maria T
Jag har aldrit varit i London.
Ska bli spännande höra dig berätta
2008-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Önskar verkligen att jag kunde följa med...
Jag är den ende i denna familj som inte varit i London.
Go´tur, som norrmännen säger.
Bon voyage!
2008-10-10

  anits VIP
En lycklig resa önskar jag dig
2008-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag älskar England
där har vi släkten
och många kära
vänner, där finns
massor att se och
göra! Lycklig resa!
****************
2008-10-10

  Molgan
va lugn, pirret lär bli till rus.
2008-10-10

  Werner Werklighet
Det här var så naket och ärligt att jag bara måste tycka om det. Svårare än så här är det inte att skriva.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin