Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår lilla lilla värld av blommor.

 

i vår lilla lilla värld av blommor
(trodde du)
går det mask 
där rister samma storm i kronbladen
som överallt
och mott och mal förtär det liv vi samlat
i ladorna med oförtröttlig energi
på sätt och vis
gör det mig sorglöst fri




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-10 16:57



Bookmark and Share


  Nina V A
"där rister samma storm i kronbladen
som överallt
och mott och mal förtär det liv vi samlat"

en passage som sätter sig och öppnar upp tankespjällen och man snärjs in i en evighetsprocess ett livshjuls snurrande

av jord och
åter
2008-10-11

  DanSan
****************************

MMMM . . . så är det vännen livet ska
levas enkelt och med ett förstående
för allting som omsluter oss . . .

Allt går vi igenom och allt påverkar alla
det är därför jag brukar säga älska
din nästa så som dig själv och kan man
inte det då kan man ju undra hur stor
kärlek man hyser till sig själv . . .

LIVET SKA LEVAS, INTE EFTERLEVAS!

*STORA APPLÅDER DUNDRA*

Den här texten har ett stort djup om
man orkar tänka efter!!!

***************************
2008-10-10

  aol
stark sann poesi som rakt av säger som det är
2008-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Människan förnekar sig inte.
Hon är ond.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger