Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

 

Någon

passerade
stannade till en liten stund

sa: "Hej!"

och i den sekunden
startade en framåtrörelse

en fantastisk expansion

i en riktning
som ingen någonsin kunnat förutse

där Orden

bara små ord 
som utandas formuleras             viskas fram

landar finner grogrund

och där Tankarna

bara små tankar
som överförs omfamnas mjukt        finner ro

bildar en gemenskap
en tillhörighet helt utan motsvarighet

ändå...


mitt i
finns det ändå en          Plåga

                  den river våra själar

 

kretsandes
med mjuka smygande tassar
finns det en                 Fråga

som ingen ännu vågar ställa
än mindre besvara

 

allra minst

Vi

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Någon säger "Hej" - och så
fortsätter dikten av bara farten,
på ett till synes självklart sätt,
ytterst välskriven
2008-10-11

  SeXara
Ja visst är det häftigt när det inträffar....... när det inte går att helda heller. Fint skrivet min vän, så mitt i prick ;)
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol