Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tycker man skall se det positivt




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 381 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-10 20:22



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
hhhehehe-du e för skön-carpe diem för helvette!
2008-10-11

    Erika H
Ja du... det var väl synd.

*asg*
2008-10-10

  glittertindra
och eftersom jag då tyvärr är tillåten att kommentera så måste jag ju då göra min plikt här, haha...
2008-10-10

    Glittra G
Du är ju bara för skön Fredde :o).
Kram
2008-10-10

  Night Soul Woman
*Oj!*

*tihihi*

*vilken bild*

*hihihi*

Oooj:)
2008-10-10

  Cris
hahaha....

bara för att jag in te var Blockad av dig.. då så kan kag
kommentera..

** eh.. mm.. ash..

choklad?
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#