Kommer...Kommer inte...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer...Kommer inte....


Blad efter Blad

 

Inte stod hon kvar

utanför i trädens regn

klockan slog sju

gatlyktorna var tända

 

Hon hade väntat länge nog

hennes stövlar ville iväg

halsduken värmde inte

dessutom var hennes liv

för intressant att stå still

 




Fri vers av madigan
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan