Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök lura dig själv




När mirakel bleknar

 

Malmö sa
 vem är du?

och poliserna föll
från träden igen

sönderlästa
en dag till

Såg i tidningen
att han stod i ett gathörn
med små flickor
som såg ut
som
karameller

Varje gång han slickar
på något så rött
minns han
sin vassa kniv.


En tid gick

Hon ser inte på sina ögon längre
hon skriver brev
till ögonläkaren

han tittar på brevet
som är tomt

Syster lägg
det här brevet

på närmsta bår

Så tar jag fram
trollspöt
och manteln




Fri vers av tripto nin
Läst 610 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-10 21:29



Bookmark and Share


  tripto nin
efter några år har jag kommit på att det är nog ingen som förstår att denna ska vara rolig, sådär lite svart komik liksom : ) aja..
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin