Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vingar

Under vingar
Älskad, omtyckt, vän
Vad händer om man vill ha mer?
Under vingar
Kyssar, händer, sex
Vad ska man göra? Tigga om mer?
Under vingar
Ord, frågor, svar
Vad händer om jag gör fel?
Under vingar
Älskad omtyckt, vän
Varför får man bara finna sig i drömmar?
Under vingar
Drömmar, fantasier, värklighet
Vad tacksam jag är för att jag har dig som vän.




Fri vers av Erev
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 22:48



Bookmark and Share


  Noomi Henning
jätte fint skrivet gumman ^^<3<3
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev