Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för ingenting

Ett billigt vin rus när ändå allt rasar
jag stannar inomhus lyssnar på Hello saferide
vad spelar det för roll vad jag gör
en natt som den här

De har burat in ett känt svin hurra!
Jag har fått med en krönika i en tidning
de bad om min bild via e mail
jag sa vad kul! och skickade den genast
I nästa nummer ska den prydda baksidan

Så det är fredag och vad har jag presterat
sjukskriven och ömklig mest läst en bok
där vampyrer figurerar
och några trista besök men mest lövbergs lila

Och jag såg en ny film med Stellan Skarsgård
en ganska så otäck deckare med en snygg brud
förstås

Nästa vecka ska jag & en polare på rock konsert
på en tisdag det är rock n roll
Kanske skulle ta hand om alla måsten nu när
jag har tid jag har alltid tid




Fri vers av Neal
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-10 23:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis till publiceringen!

Men varför har vi alltid vår identitet i vad vi presterar?

Och vilka lirar...?
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal