Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. leva utan solkatter och andra skatter? nahhh....


Myggfritt i natt

 

... å bada. Höll på att glömma.. tamt,
Jepp, stearin och glömma vin som är lamt!
Lika jordigt som bubblorna är blöta, väck
det söta, väck väck det söta. Det ska fastna
i gommen och tjommen ska ha sitt.
Jordigt rött till bubbel vitt. Med fördel tuggbar
jordig röd. Rodna ikapp med lada.
Åh, stearin. Åh mera vin.

När svan spänner upp mot banér strör natten
silver för första gång.

... å bada. Klart vi ska bada.
Skumma nätter ska vi... skumma ha.

Min tjärn är bra, den är bra. Mörknar
tidigt där natt är dag, och svanar
sjunger purpur.

... å bada. Klart vi ska bada.




Fri vers av Pot Pourri
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-11 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri