Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnan vänvän.. två år räcker och räcker för resten av åren, så nu är allt så lugnt, eller hur Garthar? :) .. ibland är nog poesivärlden bra diffus, om än övertydlig. ibland är hårfärg mer än hårfärg - kulkul lr? :P


Hämtat ur kistbotten

 

 

~

där inget förstods
sas
som när trappan ekar en vinglig grannfot
på avstånd en lördagsmorgon

 

kommer du närmare så hör du

 

säckar gnekar sas det säckar gnekar
speciellt när träet fälls för tidigt

 

man får gissa sig fram till läget
och pipan skärs med nybrynt stål

 

så mötet var vid gamla diken
osynliga
av vallars överblåsta lutning

 


för så gör du i liten by, så gör du
vet att det finns lite mer därinunder

 

jag levde i trappor
inte i toner

jag log och förstod ännu mer

 

så vände jag bok
gled iväg däremellan
inte i blad som du sa utan pipan fick liv


och lånet i skala det steg till förfall
för diken är diken på scen och i Kall

 

håll i dig i räcket det ekar så hårt
av sula
av soul och asyl

ja
jag vet du är skotte
minsann men ändå ditt eko
min ovana fann

 

för Garthar mötte i trapp
röd och grann

den gången heden sig slöt

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri